Piharakentaminen ammattitaidolla Espoossa ja Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Oletko rakentamassa uutta vai olisiko aika kohentaa vanhaa pihaa? Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa piharakentamiseen Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla Uudellamaalla. Olemme vuosien varrella toteuttaneet niin pieniä kuin suuria muutoskohteita sekä täysin uusia piha-alueita uudisrakentajien tonteille. Omakotitalojen pihamaiden lisäksi toteutamme erilaisia muitakin kokonaisuuksia, kuten toimitilojen ja julkisten alueiden piharakentamisen, aina pihasuunnittelua myöten.
Erilaiset terassikokonaisuudet, muurimuodostelmat, istutusalueet, laatoitukset ja luonnonkivi-aiheet muotoutuvat käsissämme toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Uskomme, että viimeistelty toteutus kantaa pitkälle, ja tuottaa iloa käyttäjilleen vuoden jokaisena päivänä. Helppohoitoinen ja suunniteltu piha on mieleen niin kotipihalla kuin muissakin kohteissa. Baltsca Rakennus Oy:n kanssa piharakentaminen sujuu mallilleen – ota siis yhteyttä ja pyydä kunnon tarjous kohteestasi!

Hyvät pohjatyöt kantavat

Myös piharakentamisessa hyvät pohjatyöt merkitsevät paljon. Olet varmastikin törmäillyt kupruileviin pihakiveyksiin, joissa kaikki ei ole mennyt ihan mallilleen. Kun pohjatyöt tehdään oikeanlaisilla kallistuksilla ja riittävin maa-aineksin, ei työn teettämistä kannata myöhemmin katua. Pohjatöitä tehdessä tulee myös arvioida, onko käyttö pelkkää kävelyä vai vieraileeko pihassa esimerkiksi öljysäiliöauto silloin tällöin. Meiltä löytyy monenlaista kalustoa, joilla työ käy kätevästi, aina kaivinkoneista kuormaajiin.

 

Terassin rakentaminen – kotipihan sydän ansaitsee huomionsa

Teemme pihaasi sopivan terassin joko puusta, komposiitista tai muista materiaaleista. Onnistunut lopputulos syntyy laadukkaista tuotteista ja vahvasta osaamisesta. Meiltä luonnistuvat hieman erikoisemmatkin rakennelmat, joten saat varmasti toivotunlaisen terassin. Uuden terassin suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon monenlaista seikkaa, kuten kattojen kallistukset, katteet, lasitukset, kaiteet, portaat ja kulkusuunnat. Terassin koossa kannattaa ottaa huomioon sinne tulevat kalusteet, myös paljut tuovat oman lisänsä esimerkiksi kantavuutta ajatellen. Tärkeää on myös muistaa, että terassin rakentamiseen on lupa. Autamme mielellämme jo terassin suunnitteluvaiheessa, joten olethan yhteydessä hyvissä ajoin

Pihalaatoitukset ja -kivet

 

Asennamme pihalaatat sujuvasti kaikenlaisiin pihoihin. Rakennamme ammattitaidolla niin pienet yksityiskohdat kuin erikoisratkaisutkin. Pihalaattojen ja -kivien asennus on tarkkaa työtä, ja hyvät pohjatyöt ovat tässäkin valttia. Huoliteltu ja mielenkiintoinen vaikutelma saadaan aikaan, kun laatoitustyössä käytetään vaihtelevasti erilaisia ladontoja, jotka myötäilevät ympäristön muita rakenteita ja ottavat huomioon kulkusuunnat. Myös väreillä ja laattojen muodoilla voidaan leikitellä.


Ryhdikäs rajaus reuna- ja muurikivillä – luonnonkivet tuovat kokonaisuuteen lämpöä

Onnistunut ja huoliteltu vaikutelma saadaan aikaan erilaisilla reuna- ja muurikivillä. Käyttäjille selkeä tilanjako luo selvät sävelet kulkusuunnista, sekä antaa visuaalisesti viimeistellymmän otteen. Reunakivien asennus tehdään esimerkiksi pihatien, nurmikkoalueiden ja istutuksien raja-alueille.
Myös muurikivien asennus reunakivien ohella, selkeyttää pihaa ja toimii erinomaisesti esimerkiksi istutusalueiden kanssa.

Mielenkiintoiset luonnonkiviaiheet sopivat pihaan kuin pihaan. Luonnonkiviä voidaan käyttää yhdessä pihalaattojen ja -kivien kanssa, jolloin kokonaisuudesta tulee kiinnostava. Luonnonkivilaatta ja muut muodot luovat arvokkaan vaikutelman pihaan.

 

Palvelumme

  • Kaivurityöt 
  • Pihakivien asennus
  • Terassien asennus
  • Reunakivien asennus
  • Pihojen tasaus
  • Maa-ainesten levitys
  • Muurien asennus
  • Luonnonkivien asennukset (noppa, nupu, seulanpää ym.)
  • Koko pihan urakat
  • Kuormaajatyöt ja -palvelut 

Vallaton, vaan ei työläs viheristutusalue

Jokainen viherpeukalo tietää, miten tärkeää on rajata istutusalueet järkevästi esimerkiksi nurmikoon, polkuun tai terassiin nähden. Huonosti tehty suunnitelma ja toteutus eri alueiden kesken saattaa pahimmillaan tuoda enemmän työtä kuin varsinainen kasvinhoito. Kun viherrakentaminen tehdään ammattitaitoisesti, nousevat myös viheristutusten ylläpidolliset seikat paremmin esiin.

Piharakentaminen helppona avaimet käteen -palveluna Espoossa ja muualla lähikunnissa

Baltsca Rakennus Oy palvelee mielellään kaikissa kysymyksissä. Kun piharakentaminen on ajatuksissa, kannattaa ottaa saman tien yhteyttä, siten voimme auttaa jo suunnitteluvaiheessa, ja luoda kustannuksiltaan ja pohjaratkaisuiltaan järkevimmän ratkaisun. Tiimimme palvelee Helsinki-Espoo-Vantaa-alueella ja muualla Uudenmaan alueella. Kysy lisää!